Wensboom, receptieboom te huur - Prijs op aanvraag

Wensboom, receptieboom te huur - Prijs op aanvraag
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6
Afbeelding 7
Afbeelding 8
Afbeelding 9
Afbeelding 10
Afbeelding 11
Afbeelding 12
Afbeelding 13
Afbeelding 14
Categorieën:
€ 0,00 (Incl. BTW)


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Voorraadstatus:
Geen voorraad
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten NL:
5,95
Artikelnummer:
4208363
Beoordeling:
Omschrijving
Reviews
 

Hier is de bijgewerkte beschrijving, inclusief de extra informatie over de houten krukjes:


Verhuur Wensbomen

Handgemaakte wensbomen voor recepties en speciale gelegenheden

Ontdek onze unieke handgemaakte wensbomen, perfect voor de verhuur bij bruiloften, jubilea, begrafenissen, en andere bijzondere evenementen. Deze wensbomen, ook wel bekend als receptiebomen, zijn niet alleen prachtige decoratieve stukken maar bieden ook een bijzondere manier om herinneringen vast te leggen.

Boom Specificaties:

  • Uitstraling: Naturel houtlook
  • Afmetingen: 2 meter hoog, 2,2 meter breed
  • Opbouw: De boom bestaat uit 6 panelen, elk uitgesneden in diverse takken en blaadjes, met een dikte van 9mm in houtkleur.
  • Unieke Details: In het midden van de in elkaar gezette boom kan een hart of ster worden gehangen, eventueel gepersonaliseerd met een passende tekst.

Bijpassende Huurartikelen:

  • Houten Krukjes: Er zijn 6 bijpassende, handgemaakte krukjes beschikbaar die apart te huren zijn. Deze krukjes zijn niet alleen functioneel, maar ook symbolisch: elk krukje bevat een uitgesneden hartje, wat ze perfect maakt voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, teambuilding-sessies, en andere evenementen waar samenwerking en toekomstvisie centraal staan. Ze zijn stevig en geschikt om op te zitten, wat bijdraagt aan een sfeer van samenzijn en gezamenlijke kracht.
  • Gebruiksmogelijkheden:
    • Bruiloften en Jubilea: Gebruik de boom als receptieboek waarin gasten hun persoonlijke boodschappen op houten hartjes schrijven en deze in de boom hangen.
    • Begrafenissen: De wensboom kan ook dienen als een tastbaar eerbetoon bij een begrafenis. Gasten kunnen hun herinneringen of condoleances op houten sterren of hartjes schrijven en deze in de boom hangen. Na de dienst kunnen de houten sterren of hartjes door de familie en vrienden worden meegenomen als een blijvende herinnering. De boom zelf blijft ter verhuur en wordt niet meegenomen.
    • Vergaderingen en Teambuilding: De houten krukjes en de wensboom kunnen samen gebruikt worden voor bijeenkomsten gericht op teambuilding en het vormen van een gezamenlijke toekomstvisie. De symboliek van de hartjes in de krukjes en de boom onderstreept het belang van samen sterk staan en een gemeenschappelijk doel nastreven.

Prijs: Prijs op aanvraag.

Maak van je evenement, of het nu een viering, herdenking, of zakelijke bijeenkomst is, iets onvergetelijks met onze wensbomen en bijpassende krukjes. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je wensboom en krukjes te reserveren.

Extra services:

  • Levering en ophalen: De wensboom wordt op locatie gebracht en na afloop weer opgehaald, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
  • Let op: Wees er op tijd bij met huren, want de wensboom is vaak verhuurd.
  • Optioneel: De wensboom kan extra worden opgevrolijkt met houten vlinders en vogeltjes, om het geheel nog specialer te maken.
Review toevoegen: